Dobrý deň priatelia,

Farebné Zamyslenie pre najbližšie dni

od 11.5. do 15.5. podľa previazanosti „celostného systému AURA-SOMA a učenia 72 Anjelov Kabaly“,

tieto dni plynú pod vibráciou Equilibria B039 Egyptský flakón 2 – Bábkár

AFIRMÁCIA: Som v procese učenia, ktoré sa prehlbuje v mojom bytí a odtiaľ viem, že mám toho veľa,

čo chcem zdieľať.

Téma esencie B039: Cítiš ako sa v Tebe ukladajú hlboké, nevyriešené úzkosti a Ty sa nevieš od nich oslobodiť. Si zmätený/á a svojim strachom venuješ veľa pozornosti, bez úspechu a riešenia. Často sa pod vplyvom sebaklamu usiluješ o veci, ktoré sú v danú chvíľu nedosiahnuteľné. Je pre Teba obtiažne nadviazať priateľstvo. Odsudzuješ seba aj iných a hodnotíš ich. Schovávaš svoj potenciál do sebaklamov a ilúzií a unikáš prítomnosti.

Je čas nájsť v sebe zhovievavosť k sebe samému/samej a prestať súdiť a hodnotiť všetko a všetkých okolo seba. Ľahšie sa vyrovnáš so zmätkom vo svojom živote a s ilúziami v ktorých sa strácaš.

Podmienené vzorce správania a okolnosti podmienok, v ktorých sa nachádzaš, poťahujú nitky života. Prichádza príležitosť pre múdrosť a liečenie. Vedomá transformácia, ktorá vychádza z uznania múdrosti v Tebe. Podporou súcitu, schopnosťou empatie, vnesením radosti do života, máš silu zmeniť seba a okolie a prijímaš uvedomenie, že zmenu je potrebné začať u seba. Si človek schopný rozlišovania a máš schopnosť porozumenia. Využívaj svoju vnútornú múdrosť, k životu aj k moci. Pocítiš hlbokú úroveň radosti ako následok zážitku transformácie seba.

Meno Anjela pre dni od 11.5. – 15.5. v systéme 72 Anjelov Kabaly – je LAUVIAH

Ak sa chcete dozvedieť  VIAC o svojich DAROCH a PODPORE cez farby Aura-Soma,

o vplyvoch farieb vo Vašom živote

Objednajte si TERMÍN pre Vaše osobné farebné sebapoznanie cez systém Aura-Soma.

Pre potreby nákupu produktov Aura-Soma, použite ESHOP mikomenergy.sk